Blues Tour Groningen 2023 festival

Blues Tour Groningen 2023 is een jaarlijks terugkerend evenement in de stad Groningen. Het festival brengt een breed scala aan blues muzikanten samen en Bluesheat treedt deze editie op in eigen stad want alle bandleden zijn Groningers.

Het evenement vindt plaats op zaterdag 25 februari 2023 bij verschillende adressen door de stad, waaronder bars, clubs en theaters. Bezoekers kunnen luisteren naar live bluesmuziek en genieten van de muzikale sfeer die het festival te bieden heeft. Bluesheat treedt op in het Martinihotel bij WEEVA aan het Gedempte Zuiderdiep 8, 9711 HG Groningen we beginnen daar om ongeveer 21.00 uur en eindigen ongeveer tegen 00.00 uur.

Het festival richt zich op liefhebbers van alle leeftijden en achtergronden en biedt een unieke kans om de bluesmuziek in levenden lijve te ervaren. De line-up bevat zowel traditionele blues artiesten als moderne interpretaties van de muziekstijl.

Bluesheat | www.bluesheat.nl

Met plezier, passie en gevoel speelt de band met strakke en gevarieerde ritmes bluesmuziek.

Door de vele optredens in het verleden bij bluesnachten, in kroegen of op Ameland kent het genre geen geheimen voor de band.

De band bestaat in 2023 inmiddels 18 jaar en met veel plezier worden werken van: Muddy Waters, Junior Wells, Otis Rush maar ook van bijvoorbeeld Little Walter of James Harman ten gehore gebracht.

Een breed repertoire aan blueswerken waaronder: boogie, jungle, rock, shuffle, slow, en swing. Kortom een zeer gevarieerd programma aan ritme en dynamiek maar vooral “the Blues”.

Met zo af en toe een uitstapje naar rockmuziek van the Rolling Stones of Lynyrd Skynyrd. Ook dansbaar eigen werk mag niet ontbreken: I’m coming home, Nothing moving me en Bad news.

De band gebruikt gitaar, mondharmonica, mandoline, basgitaar en drums, leadzang en backing vocals.

Met een gevarieerd programma en een sfeer vol energie en passie, is Blues Tour Groningen een must-visit voor liefhebbers van bluesmuziek en een unieke gelegenheid om nieuwe artiesten te ontdekken. Of je nu een ervaren blues liefhebber bent of op zoek bent naar iets nieuws, Blues Tour Groningen biedt iets voor iedereen.

Kom je dan ook bij ons te luisteren en te kijken? Op 25 februari aanstaande tussen 21.00 uur en 00.00 uur in het Martinihotel Gedempte Zuiderdiep 8, 9711 HG Groningen.

Website Martinihotel Groningen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven