Het dak ging eraf in Muziekcafe de Tibbe !

Afgelopen zondagmiddag- en avond was het weer genieten geblazen bij Muziekcafé de Tibbe, waar de Bluesband Bluesheat een topoptreden gaf. Het was precies wat we verwachtten: een heerlijk muzikaal feestje waarbij de voetjes van de vloer gingen.
Het optreden begon omstreeks 16:00 uur en vanaf het eerste nummer was het duidelijk dat de Bluesheat Bluesband in vorm was. De muzikanten speelden met veel passie en energie en wisten het publiek van begin tot eind te vermaken. De aanwezigen genoten dan ook met volle teugen van de muziek en er werd dan ook flink gedanst en meegezongen.
Naast de geweldige muziek zorgde ook de gezellige sfeer voor een onvergetelijke middag en avond. Er hing een warme en gemoedelijke ambiance, waarin iedereen zich thuisvoelde en er veel werd gelachen, gekletst en gedanst. Het was dan ook een perfecte gelegenheid om bij te praten met vrienden en bekenden onder het genot van een hapje en een drankje.
Al met al was het optreden van de Bluesheat Bluesband in Muziekcafé de Tibbe een groot succes. De band wist het publiek te betoveren met hun bluesmuziek en de gezelligheid zorgde voor een onvergetelijke sfeer. Het was een middag en avond om nog lang van na te genieten en we kijken dan ook alweer uit naar het volgende optreden!

Charlotte Verbeke

Zoals verwacht weer top optreden van Bluesheat Bluesband in Muziekcafe de Tibbe gistermiddag/avond. Zo genoten en heerlijk 💃. En ook nog hoop gezelligheid, wat wil een mens nog meer 😁🙃😁

Giny Hoogeveen-aten

Top muziek!, Bere gezellig!!👊👊👍👍

Fred Zandinga

Vanmiddag nog eventjes naar de Tibbe. BLUESHEAT . Leuk optreden en veel volk over de vloer.

Koos Galdermans

Muziekcafe de Tibbe weer een bijzonder geslaagde zondagmiddag

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven