Hallo beste bluesmuziek liefhebber,

Graag willen we ons aan jou voorstellen. En vragen: of er een mogelijkheid is om in 2023/2024 een optreden bij jouw locatie te doen?

Met plezier, passie en gevoel

De bluesband speelt met een onmiskenbare passie en gevoel voor het genre. Hun strakke en gevarieerde ritmes zorgen ervoor dat het publiek opgaat in de bluesmuziek. Dankzij de vele optredens in het verleden bij blues nachten, kroegen en zelfs op het eiland Ameland, zijn de leden van de band zeer ervaren in het spelen van bluesmuziek. Met een geschiedenis van 18 jaar, hebben zij met veel plezier gewerkt aan werken van blues grootheden zoals Muddy Waters, Junior Wells, Otis Rush, Little Walter en James Harman.

De band brengt op een eigen manier bewerkte klanken van bekende blues artiesten ten gehore, die op een inspirerende en gevarieerde wijze door de zaal worden verspreid. Vanaf 2005 zijn de bandleden met elkaar verbonden door een onbeschrijfelijke passie voor de bluesmuziek. Met een stevige ritmesectie, de juiste passie en drive, vallen alle stukjes op hun plek.

Het repertoire van de band omvat een breed scala aan blueswerken, waaronder boogie, jungle, rock, shuffle, slow en swing. De bandleden hebben zich ook gewaagd aan rockmuziek van bekende bands zoals The Rolling Stones en Lynyrd Skynyrd, wat af en toe voor een verfrissende afwisseling zorgt. Het eigen werk van de band is ook zeer dansbaar en omvat nummers zoals I’m Coming Home, Nothing Moving Me en Bad News.

De bandleden bespelen verschillende instrumenten, waaronder de gitaar, mondharmonica, mandoline, basgitaar en drums. De leadzanger en backing vocals zorgen voor een harmonieuze samenzang. Het samenspel van deze verschillende instrumenten zorgt voor een unieke, authentieke sound die het publiek doet wegdromen naar de donkere cafés en rokerige bars waar de blues oorspronkelijk vandaan komt.

Met hun passie voor muziek en hun vermogen om de blues tot leven te brengen, is het geen verrassing dat deze band een schare fans heeft verzameld. Of ze nu optreden in kleine kroegen of op grote podia, de band weet altijd de juiste snaar te raken bij het publiek. Hun muziek is een ode aan de blues en een eerbetoon aan de grootheden die het genre hebben gevormd.

Kortom, de band speelt met plezier, passie en gevoel, waardoor het publiek opgaat in de muziek. Hun gevarieerde repertoire en authentieke sound maken hen tot een must-see voor iedere blues liefhebber.

Kijk ook eens op de blog over onze laatste optredens: https://bluesheat.nl/blog/

Boek nu voor jouw event de sfeervolle betaalbare Nederlandse blues band Bluesheat voor een optreden. Reserveer voor 2023/24 via: https://bluesheat.nl/contactoptreden/

Mocht je vragen en/of opmerkingen hebben dan ben ik graag bereid om deze te beantwoorden.

Met hartelijke groeten,

Erik Waterman
erik@bluesheat.nl
Telefoon: 06-50570618

bluesheat optreden de tibbe bandleden in actie achteraanzicht publiek
Pers bluesband bandfoto bluesheat downloaden in png formaat
Scroll naar boven