Bluesheat Bluesband Betreedt op Zondag 21 Januari 2024 het Podium van Muziekcafé de Tibbe!

Op aanstaande zondag, 21 januari 2024, staat Muziekcafé de Tibbe op het punt om opnieuw het toneel te worden van the Blues. Bluesheat Bluesband, de bluesformatie, zal het podium betreden van 16:00 tot 19:00 uur en belooft een swingend optreden dat de harten van bluesmuziek muziekliefhebbers zal veroveren.

Vanaf het eerste akkoord tot de laatste noot zal Bluesheat Bluesband het publiek meenemen op een reis vol bluesmuziek. Het belooft een mooie en energieke middag te worden, waarbij de muzikanten hun passie en vaardigheden op meeslepende wijze zullen delen.

Op zondagmiddag begint de live muziek om 16:00 uur en zal doorgaan tot 19:00 uur. Drie uur lang kunnen bezoekers zich onderdompelen in de klanken van Bluesheat Bluesband en de warme sfeer van Muziekcafé de Tibbe.

Muziekcafé de Tibbe staat bekend om zijn warme welkom en uitnodigende ambiance, waardoor het niet alleen een concert, maar ook een sociale bijeenkomst wordt. Vrienden en muziekliefhebbers kunnen samenkomen, bijpraten en gezamenlijk genieten van een mooie middag.

Het belooft een middag te worden waarin de blues opnieuw tot leven komt, het wordt een reis door de ziel van de blues. We kijken er naar uit je te verwelkomen voor een middag vol blues muziek!

Muziekcafé de Tibbe
Kegel- en Zalencentrum de Tibbe

Kees de Haanstraat 73
9611 HS Sappemeer

 0598-393789

Mail: detibbe@hetnet.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven