Blues en Rock night Coevorden 2023 : Bluesheat Bluesband Live bij Stadscafé Vancouver

De dansvloer werd al snel omgetoverd

Zodra de eerste noten van de Bluesheat Bluesband de zaal vulden, was de magie voelbaar. Het publiek, bestaande uit zowel dames als heren, werd meegenomen op een muzikale reis door de klanken van de blues. De dansvloer werd al snel omgetoverd tot een zee van beweging, terwijl velen luidkeels meezongen met de pakkende blues songs. Het was duidelijk dat de band de harten van het publiek had veroverd.

Het Onweerstaanbare Verzoek

Tegen het einde van de avond werd de band meermaals verzocht om een extra nummer te spelen. Een bijzonder moment voltrok zich toen zanger Erik, met een glimlach op zijn gezicht, vriendelijk doch dringend van zijn stoel werd gelokt door een enthousiaste dame uit het dansende publiek. De smeekbede was duidelijk: nog Ă©Ă©n blues nummer om de avond af te sluiten. Erik, overmand door de sfeer in het publiek, kon dit verzoek onmogelijk afslaan.

De Verloren Sambaballen

Na de laatste noten en het applaus, ontstond er een lichte frons op het gezicht van de bandleden. De zanger was Ă©Ă©n van zijn geliefde rode maracas sambaballen met houten steel kwijtgeraakt. Een oproep aan het publiek volgde: wie heeft deze maracas sambabal gezien? Een beroep wordt gedaan op de eerlijke vinder om dit kostbare attribuut terug te bezorgen bij Nick, de eigenaar van het etablissement.

Conclusie:

Na afloop van deze enerverende avond bij Blues en Rock night Coevorden 2023 was het tijd om de feeststemming nog even vast te houden. De eigenaar, Nick Arends, trakteerde de band op overheerlijke frituurhapjes. Rond de klok van 02.00 uur begaven we ons, met een voldaan gevoel, op weg naar onze thuisbasis in Groningen. De avond was een ervaring om nooit te vergeten en vraagt om een herhaling.

Slotgedachte:

De Blues en Rock night Coevorden 2023 zal nog lang nazinderen in de herinneringen van de aanwezigen. De passie en het enthousiasme van Bluesheat Bluesband hebben indruk achtergelaten. Deze avond bewees opnieuw dat muziek mensen samenbrengt en harten raakt, ongeacht waar je vandaan komt. Op naar de volgende onvergetelijke muzikale ervaring!

#BluesheatBluesband #LiveMuziek #RockNight #Coevorden2023 #StadscaféVancouver #MuzikaalSpektakel #BluesEnRock #HistorischPand #MuziekEvenement #DansvloerFever #SfeervolEetcafé #CoevordenMuziek #Frituurhapjes #MuziekLiefhebbers #SambaballenVerloren

Blues en Rocknight Coevorden 2023 Bluesheat Live Stadscafe Vancouver

Stadscafé Vancouver

Friesestraat 9
7741 GR Coevorden
info@stadscafevancouver.nl
0524 855148

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven